The Boppers nya album White Lightning.

The Boppers nya album White Lightning.

The Boppers nya album White Lightning

Publicerad: 4/7

The Boppers firar 45 år som band med ett helt nytt album och med "White Lightning" visar bandet att de har nyfikenheten kvar!

Kommentar från Matte Lagerwall:
-Det känns klockrent att vi släpper vårt 20:e studioalbum ihop med Sound Pollution, de är ju lika legendariska som vi. Jag tycker att vi i bandet, vår producent och skivbolag snickrat ihop ett genuint fullängdsalbum som vi bara måste släppa på vinyl. Så varför bara göra en färg, vi gör tre! Svart som natten, Vitt som blixten och Blått som havet.

-Till omslaget anlitade vi en konstnär i Hälsingland, Charlie Granberg, som gjort ett grymt jobb med att mejsla ut våra slitna anleten.. 45-år på vägarna kräver sin tribut.

Tillsammans med den legendariske producenten Tomas Skogsberg (The Hellacopters, Backyard Babies, med flera) har The Boppers spelat in sitt nya album ”White Lightning” i Sunlight studion. Med flera gäster som tex Dennis Quintero, Nicke Andersson, Chris Spedding, Kiralina Salandy, Janne Oldaeus och Elin LuffarLo.

Matte: -Dennis har turnerat en hel del med oss, passar bra in i bandet och lirar och sjunger svinbra! Han kommer bli en helgjuten Bopper i gänget i nära framtid om han vill.

Med nyskrivna egna låtar och låt-samarbeten med bland andra Eva Eastwood och Sören ”Sulo” Karlsson har bandet gjort ett album för gamla fans lika mycket som för nya generationer Boppers-diggare!

Lyssna på skivan här: https://orcd.co/white-lightning

Med 45 år på vägarna låter The Boppers hungrigt och spelglädjen lyser igenom
.

THE BOPPERS:

Matte Lagerwall - Sång och gitarr
Ingmar Wallén - Sång och gitarr
Kenneth Björnlund - Trummor och gitarr
Surjo Benigh - Bas och gitarr

The Boppers - White Lightning – ute nu på Wild Kingdom / Sound Pollution

För ytterligare info kontakta: carl.vonschewen@soundpollution.se

Se alla nyheter »

Alla rättigheter reserverade The Boppers © Producerad av Precis Reklam i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK